Omal ajal, kui Kardashianid ei olnud veel sajakilosed silikooni- ja tuharageeli kotid, mis on topitud 50kilostesse Balmaini kottidesse, intervjueeris neid OPRAH WINFREY ja jõudis järeldusele, et sellise võltsinguastme saavutamine on "ränk töö". 

Oprah oli hiljaaegu ühe Austraalia raadiosaate külaline ja ta rääkis, et päevad läbi kaamera ees šoppamine pole mingi käkitegu.

"Ma intervjueerisin Kardashiane kaks aastat tagasi ja ma ei suuda uskuda, kui rasket tööd nad teevad. Inimesed ei mõista seda, inimesed arvavad, et oh, kui sul käib kaamera kogu aeg kannul, on see ju väga lihtne. Selleks, et luua reality-sarja, millest jääb mulje, et midagi tõesti ka juhtub, pead sa kogu aeg kaamera ees olema. Ma käisin neid filmimas kui perekonda ja ma ei suutnud uskuda, kui raske nende töö on. Me olime seal seitse tundi ja peale minu lahkumist filmisid nad veel seitse tundi. Ükskõik, kes sa ka ei oleks, see on ränk töö."

Kui teil nüüd paha hakkas, siis otsige internetist üles, mida Rebel Wilson ja viimati Tim Gunn on Kardashianide kohta öelnud. Või vaadake mõnda kassivideot. Teil hakkab kindlasti parem.