Kõige vähem tuleb välja käia 2015. aasta Harley-Davidson Sportster 883 XL993H 39 kW tsikli eest, mille läbisõit on vaid 452 kilomeetrit. Kõige kallim müügis olev tsikkel on aga kolmerattaline Harley-Davidson FLHCUTH 64 kW, mille eest küsitakse 24 000 eurot. Selle masina läbisõiduks on 2554 kilomeerit.

Autosid on müügis vaid kolm tükki: kaks Mercedes-Benzi ja üks Hummer H1. Autodest kalleim on 2012. aasta Mercedes-Benz GL 350, mille läbisõit on 80 032 kilomeetrit.

Kui liita kõikide masinate hind kokku, siis on kogusumma küllaltki krõbe: 399 750 eurot. Tsikleid ja autosid müüb Jaanus Vinkile kuuluv ettevõte Arvika OÜ, mis registreeritud samale aadressile, kust võimuorganid hulganisti luksuslikke sõidukeid konfiskeerisid.

Pärast teisipäeval Tallinna Linnatranspordi aktsiaseltsis korraldatud läbiotsimist pidas politsei Vingi kinni ja eile õhtul andis kohus loa ka tema vahi all hoidmiseks, mis tähendab, et mees jääbki praegu politsei järelvalve alla.

Kahtlustatakse, et Vink andis teatud ettevõtetele linnale kasutatud busside ja ka remonditeenuste ning kaupade hankimisel altkäemaksu eest eelise. Võimalik, et Vink on altkäemaksu saanud kahe miljoni euro ulatuses.