Hämmastavalt sõnaosava Brandi intervjuud on telesaadetes väga oodatud ning mehe põhjapanevalt tabavad tsitaadid ringlevad juba ka ilma igasuguse naljata.

Siin on Publiku kümme valitud mõtet kuulsalt koomikult, kelle sõnu tasub täitsa tõsiselt võtta.

Poliitikast

Unistada sellest, kuidas ma tõukan võimult praeguse poliitilise süsteemi on ainus viis, kuidas ma suudan poliitika suhtes entusiasmi tunda.

Heategevusest

Nagu suurem osa minu pealiskaudselt sündsatest tegudest, oli ka minu heategevuse eesmärgiks pigem naistele muljet avaldada kui kannatusi leevendada.

Isekusest

Materialism ja individualism on mõõdukal määral mõistlikud. Kui sa oled näljas ja alasti ning keegi annab sulle kausitäie suppi ja teki, tõuseb su õnnetunne. See ei tähenda, et 10 000 siiditekki ja ninasarviku spermast valmistatud supp kullast karikas su õnnetunnet järjest suurendavad, kuni oled õnnest täiesti pilves, siidihunnikus ja oksendad pärlendavat vahtu.

Religioonist

Monoteistlikud religioonid on meile andnud aastatuhande jagu kannatusi, korvates seda paari palve ning mõne särava rituaaliga.

Ebavõrdsususest

Privileegide hind on vaesus.

Enesekindlusest

Keegi ei tunne ennast sisimas täiesti kindlalt, sest see on kunstlik idee. Tegelikult ei huvita teisi inimesi, mida sa teed või mida ütled, nii et võid rahulikult mööda ilma suhteliselt anonüümselt ringi lasta - ära tunne, et sinu üle mõistetakse kohut või kontrollitakse. Vabasta ennast mõttest, et teised vaatavad sind.

Optimismist

Sa suudad muuta oma elu selliseks, nagu sa tahad. Mõnikord on asjalood lihtsalt natuke teisiti, kui olid soovinud, kuid sellisel juhul tuleb elu kulgemisega kaasa minna ja püüda püsida kontaktis iseendaga ning kõige ilusaga, mis sinus, teistes ja igas olukorras on.

Elutarkusest

Lase ennast juhtida oma annetel, mitte enesevihkamisel - kõikide teiste asjadega on võimalik toime tulla.

Ühiskonnast

Olete te hiljuti ühiskonnas ringi liikunud? See on täielik pask!

Armastusest

Mulle meeldivad kolmekad. Mitte sellepärast, et ma olen küüniline seksuaalkiskja. Üldsegi mitte! Hoopis sellepärast, et ma olen romantik ja otsin seda ühte ja õiget - ma leian ta palju kiiremini üles, kui võtan kaks kandidaati korraga ette!

Vaata ka videopoppurriid Brandi parimatest tsitaatidest spirituaalsuse, elu ja maailmakorralduse teemadel: