Väidetavalt tungisid 23-aastasele Hollie-Louise Brownile kallale kolm agressiivset naist, kes kiskusid naist juustest, küünistasid teda silmade juurest, peksid teda vastu pead ja põletasid teda tulikuumade sigarettidega. Rünnak kestis kokku 25 minutit. Naine jäi põrandale teadvusetult lamama.

Hollie enda suurim hirm oli, et ta ei näe kunagi enam 10-kuust poega nimega Ollie. Kui Hollie viidi haiglasse, tehti talle ka meditsiiniline uuring tomograafi abil kontrollimaks, et ega tal pole ajukahjustust. Naise enda sõnul on ta juhtunust siiani šokis. “Ma tunnen end kohutavalt. Rünnak oli provotseerimata ja selleks polnud ühtegi põhjust,” ütles Hollie väljaandele Daily Mail.

Ta lisab, et tundis, kuidas tema juukseid kisti välja. Naine kartis, et ründajad ei jätagi järele. Hollie meenutab, et kogu lugu sai alguse sellest, et üks naine tuli tema lähedale tantsima ning hakkas teda togima. Kui Hollie palus lõpetada, ilmusid kuskilt välja ka agressiivse naise kaks sõbrannat. Järgmisel hetkel kisti Hollie põrandale ja teda hakati peksma. Naise kallal vägivallatseti 25 minutit.

Kui Hollie jõudis koju, aitas ta isa tal politsei kutsuda ja rääkida juhtunust. Järgmisel päeval mindi haiglasse ja vaadati üle kõik kehavigastused. Selgus, et Hollie peale oli kustutatud ka sigarette. Hollie kehal oli palju sinikaid ja marraskil kohti.

Northumbria politsei sõnul on võeti vahi alla kolm kahekümnendates eluaastates naist, kelle suhtes on algatatud menetlus. Hetkel on kahtlusalused vabadusse lastud. Politsei pressiesindaja sõnul saabus neile teade, et pühapäeva hommikutundidel toimus Bubbles’i nimelises ööklubis rünnak. Rünnakus kahtlustatud naised on vanuses 23, 25 ja 28 eluaastat. Politsei usub, et rünnakul on mitmeid pealtnägijaid.

Lahked inimesed on teinud aga Hollie heaks annetuskonto, kuhu on kogunenud juba 1250 naela. Konto mõte on aidata teha korda Hollie soeng, sest paljud naise juustest kisti tal peast.

Allikas: dailymail.co.uk