Rahva südameisse pugenud ETV laulusaade «Perepidu», mida varem juhtis Maire Aunaste (60), tuleb uuel aastal uue hooga uute saatejuhtidega. Seni lauluhimulisi perekondi ohjanud Aunaste hakkab juhtima pühapäevahommikust uut saadet, mis vahetab välja kümme aastat eetris olnud «Tähelaeva», «Perepidu» aga saab temasuguse profi asemele lausa kaks tegijat – lauljatar Gerli Padari (34) ja meelelahutaja Henrik Normanni (42).

«Nii ta on, et praegu on Henriku ja Gerliga kokkulepped saate juhtimise osas olemas,» kinnitab «Perepeo» produtsent Maarek Toompere. «Rahvani jõuab esimene saade veebruari lõpus.» Toompere sõnul läheb laulushow hoogsamaks ja põnevamaks ning juurde tuleb ka uusi elemente: «Eks seda kõike näeb, kui asi ekraanil on.»
Nagu produtsent ütleb, polnud saatejuhtide valik kuigi keeruline! «Gerli on väga hästi hakkama saanud saate «Lauluga maale» juhtimisega ja Henrikul on niisamuti suurepärased kogemused olemas. «Perepidu» on rahvasaade ja mõlemal nad on ju rahva lemmikud ka.»
Maareki sõnul ootavad nad juba peresid end «üles andma»: «Varsti tuleb rohkem infot, kuid võib juba vaikselt hakata hääli puhtaks köhima!»