Tema väljendus ei meeldinud paljudele ja paar avaliku elu tegelast avaldasid pahameelt ka sotsiaalmeedias — näiteks kultuuriajakirjanik ja režissöör Gerda Kordemets oli Kersnas pettunud ja ütles ühes Facebooki postituses, et sarnast väljendit kasutades näitab ta, kui sügavalt ükskõik tal kõigest peale tema enda on. Indrek Tarand aga nentis, et pole kunagi aru saanud, mille poolest see Kersna nii eriline on, et talle eetriaega antakse. Kersna ise sõnas Delfile aga, et kriitikud võiksid ennast põlema panna.

Artikli kommentaarium on terve päeva vältel eri arvamustest kihanud ja seetõttu on paslik valida päeva kommentaar välja just antud teemakäsitluse alla laekunud kirjutistest. Kroonikale hakkas silma üks teistest erinev arvamusavaldus, kus toonitati, et liigne oma moraalinormide peale surumine ei tee head (kommentaari on loetavuse huvides toimetatud):

Vingatsid on oma elu pühendanud teistele oma moraalinormi peale surumisele — töömees tunkedes on nende jaoks ’mats’, elu selle tegelikes värvides esitav kanal on ’ebakultuurne’. Tänu nendele on ebasobivateks muutumas kirjandusklassika teosed, rahvas on asunud leiutama uusi eufemisme, tähistamaks kõike seda, mis meie kultuurile sügavust ja koloriiti annab.

Loe värvikat lugu loe SIIT