"Hannes paistab päris intelligentne mees olevat - kuni väljaspool komejanti suud lahti ei tee. Ka vorm seljas, lipp käes, suu kinni, marssis päris kenasti paraadil. Paraku, kui peale missiooni oma hädaldamised raamatusse raius, enam ohvitserina ei tundunud. Ka Taevaisa ei tulnud talle siin appi. Tundub, et mees ajab komejandi ja päriselu segamini," kirjutab üks lugejaist.

"Inimesed, miks te nii kriitilised olete? Ma saan aru et siin kommenteerijad on ise täiuslikud ja teevad ainult õigeid otsuseid! Beebi jaoks on kõige olulisem emme lähedus ja see tingimus oli täidetud. Kui ema tahtis lapse kaasa võtta, siis see on puhtalt tema otsus ja kellelgi pole õigust kritiseerida. Ja kui mõnda peokülalist beebi häiris siis see on küll nende endi probleem.

Ilmselt kõikide värskete emade ümber on neid hulle targutajaid kes enda meelest teavad kuidas last ”õigesti” hoida ja kasvatada. Mis selle beebiga nüüd siis juhtus kui oli peol kaasas? Jäi muusikast kurdiks? Ilma mütsita olemisest kukkusid kõrvad peast? Kogu peost sai eluaegse trauma? Miljon bakterit ja haigust sai kaela? See et siin targutajad arvavad teadvat mis kõik oleks võinud juhtuda, ei anna õigust teiste inimeste otsusta haukuda," jätkab teine.