Louis C.K. on kõik talle süüks pandud piinlikud teod omaks võtnud, tunnistades, et masturbeeris tõepoolest viie naisterahva ees avalikult. "Ma olen enamuse oma pikast ja õnnelikust karjäärist veetnud rääkides ja tehes, mis pähe tuleb. Võtan nüüd aja maha, et astuda sammuke tagasi ja tegeleda rääkimise asemel järelemõtlemise ja kuulamisega," teatas ta pärast skandaalsete süüdistuste ilmsikstulekut.

C.K.'l kulus seega endas selgusele jõudmiseks vaid 9 kuud, kuna möödunud pühapäeval ilmus mees lavale Greenwichis asuvas pisikeses komöödiaklubis Comedy Cellar (Komöödiakelder eesti k toim.), kus ta alates oma karjääri algusaegadest on armastunud üllatuslikke etteasteid teha ja mida ta sisuliselt oma "koduklubiks" võib nimetada. Umbes 15 minutit kestnud etteastes tegi ta ausalt nalja iseenda ja kõnealuse skandaali üle.

The New York Timesi kinnitusel tervitas umbes 115st inimesest koosnev publik häbisse langenud staarkoomikut vägagi soojalt, ent klubi omanik Noam Dworman tunnistas meediale, et talle on lisaks kiitusele laekunud ka ohtralt vihast tagasisidet, kus heidetakse ette seda, kuidas seksuaalselt hälbelisest käitumisest hoolimata võimaldab kuulsus segamatult lavalaudadele naasta ka kõige häbitumate tegude sooritajal. Dwormani hinnangul ei teinud ta C.K. lavale lubamisega aga siiski midagi valesti, kuna inimest ei tohi väära käitumise eest elu lõpuni hukka mõista.

Louis C.K