Anna Gristina räägib, et varustas paari prostituutidega kaks aastat ja ka siis kui mehel HI-viirus diagnoositi. Gristina sõnul maksis mees priskeid summasid, et seksida ilma kondoomita ja eelistas "operatsiooni eelseid" transseksuaale, kirjutab DailyMail.

Aastal 2013 ehk kaks aastat pärast seda, kui Sheenil HIV avastati, kulutas mees 1,6 miljonit dollarit prostituutide peale. See oli samas ajavahemikus, kui näitleja käis Scottine Rossi ehk Brett Rossiga, kellega ta 2014. aasta alguses kihlus.

The National Enquirer sai enda valdusesse Sheeni produktsioonifirma 9th Step finantsdokumendid, mis paljastasid, et mees kulutas orgiate peale suuri summasid. Dokumentides oli ära märgitud "sõbralik meelelahutus" ehk Charlie keeles seksitöötajad. Pole mainitud kui palju naisi või mehi staar täpsemalt palkas ja kas ta neile oma HIV staatusest rääkis, aga summaks oli 1 629 507 dollarit aastas.

Samal ajal avaldas Gristina veel, et pornostaarid, keda Sheen ja tema abikaasa magatasid, olid nõus kondoomita seksima 5000-10 000 dollari suuruse lisaraha eest. Mõned neist nõustusid lootusega Sheenist rasedaks jääda. "Ta ergutas neid mitte kaitsevahendeid kasutama ja tüdrukud üritasid teda rahuldada, sest tahtsid tagasi tulla."

Väidetavalt olid Sheen ja Mueller magamistoas väga dünaamilised: "Mõnikord istus Charlie lihtsalt sülearvutis, mängis hasartmänge ja ahelsuitsetas, samal ajal kui tema abikaasa nautis tüdrukuid," paljastas Anna Gristina.

Lisaks otsis Sheen ka mehi, kes nendega magamistoas ühineks. "Ta ei küsinud minult kunagi otse, kuid ta uuris tüdrukutelt, kas nad teavad mõnda meesterahvast, kellele võiks helistada."

Bordelli omaniku hinnangul võis staar ühe öö peale kulutada 75 000 kuni 100 000 dollarit.