“20 miljoni klubisse” kuuluvad Robert Downey Jr., Leonardo DiCaprio, Sandra Bullock, Angelina Jolie, Denzel Washington ja Matt Damon. Summa sõltub loomulikult filmist, sest mitte alati ei vali näitlejad vaid kõige suuremaeelarvelisi ettevõtmisi - pigem aga küll. Robert Downey Jr. 20-miljonilised tšekid tulevad näiteks “Raudmehe” filmidest, Damoni omad “Bourne’i identiteedi” filmidest. Jätkuvalt hoiab kõige kopsama palgaga näitleja kohta enda käes Leonardo DiCaprio, kes sai “Wall Streeti hundi” filmi eest 25 miljonit dollarit (kuigi summa sisaldas ka tema produtsenditasu).

Pärast kolme Oscari-nominatsiooni ja “Ameerika snaiperi” edu on ka Bradley Cooper klubisse sisenemas: juba “Pohmaka” filmide eest sai ta 15 miljonit kätte.

Teiste seas on Hollywoodi enimtasustatud näitlejate ridades maagilise 20 miljonilise filmipalgani ulatumas ka Ben Affleck ja Channing Tatum, samuti Dwayne Johnson. Ka on filmi pealt enam kui 15 miljonit teenivate näitlejate seas neli naist: Sandra Bullock (jätkuvalt naistest juhtival kohal), Angelina Jolie, Melissa McCarthy ja Jennifer Lawrence.