"Eile, 7. mail sündis meie perre tütar Charlotte, kes on hetkel teravdatud arstliku tähelepanu all. Väga palun kõigil heasoovijatel ja meedial olla mõistvad ning anda meile praegu rahu. Annan täpsemat infot, kui asjaolud seda võimaldavad," seisis Repsi ametlikus teates meediale.

Mailis Reps on abielus lätlasest Agris Repšsiga, kes töötab Riias vandeadvokaadina. Nende peres kasvavad Richard (sündinud 2004), Elizabeth (sündinud 2006), Karl Robert (sündinud 2007), Henry Roger (sündinud 2011) ja Frederick (sündinud 2014).

Naine tunnistas hiljutises Publikule antud intervjuus, et ootas väga oma perekonda veel üht tütart: “Kunagi ei tohi nii öelda, sest alati ootame me tervet last, aga peab ütlema, et juba paari viimase lapsega oli väike lootus, et ikka tüdruk võiks ka tulla meie poistekampa.”

Reps on tuntud selle poolest, et kaua ta kodus püsida ei suuda ja võimaluse korral on ta pärast lapse sündi kiirelt oma tööpostile naasnud, ent hetkel ta oma järgmisi tegemisi ette ennustada ei oska: “See oleneb ka, mis meeleolus laps on, sest minu esimene poeg oli väga kapriisne. Olin seitse kuud ainult kodus ja ainult temaga, sest ta ei maganud kellegi võõra juuresolekul ja peamiselt nõudis oma ema tähelepanu. Nüüd järgmised on väga erinevad olnud — tüdruk, kes ministriajal sündis, otsustas esimesel poolaastal vist kõik päevad maha magada ja oli uskumatult rahulik,” nentis minister.

Palju õnne ja rõõmu ka Publiku poolt!