Kui algul elas Gerli Amanda tantsudele lihtsalt kaasa, siis peagi tekkisid ülesanded, millest tal polnud õrna aimugi."Ütleme nii, et lauanumbritest valgustuse ja turunduseni. Martin on ju pühendunud tantsule ja võistlusele, aga mina püüan aidata muude asjadega. See on uus ja väljakutseid pakkuv roll," räägib Gerli sügisel LP-le antud intervjuus. Peale tantsuvõistluste korraldamise tegeleb Gerli ka oma tütre Amanda meigi, soengute ja kleididisainiga. "Alguses kõlas Martini suust range "ei", aga ajapikku on see asendunud sõnapaariga "jah, aga...”.”

Gerli ja Martini sõnul olid nad Amanda kleitidega kohe algusest peale konservatiivsest raamist väljas ja seda on saatnud edu. "Maailmatasemel paarid tulevad ja küsivad, kas ma päriselt tegin ise sellised kleidid, et tehku ma neile ka. Martin käis hiljuti Bulgaarias üht võistlust hindamas ja saatis sealt pildi, kus ühel paaril oli seljas üks ühele minu disainitud võistlusriietus. Mulle on see muidugi suur kompliment,” rõõmustab lauljatar, et on saanud end peale muusika ka teistmoodi väljendada.

Möödunud kuul toimus Rumeenia pealinnas Bucharestis ladina-ameerika tantsude MM, milles jõudsid võistlustantsijad Robert Veide ja Amanda Rebeca Padar finaali, saavutades kõrge kuuenda koha. "Eesti tantsuspordi ajaloos on selline tulemus saavutatud vaid üks kord varem ja seda 10 aastat tagasi," sõnas Gerli Padar Publikule.