35-aastane vormikas kanadalanna teatas märtsis, et tal on hepatiit, mis võib põhjustada surmaga lõppevaid maksakahjustusi, ning süüdistas enese nakatamises eksabikaasat Tommy Leed. Anderson ütles, et sai nakkuse, jagades eksmehega tätoveerimisnõela. Endine Mötley Crüe trummar on süüdistusi eitanud.

Anderson ütles intervjuus CNN-i vestlussaate juhile Larry Kingile, et teeb oma karjääris pausi, alustamaks keerukat ravikuuri, mille käigus ta peab süstima endale kuni kolm korda nädalas tugevat viirusevastast ravimit. Tema sõnul on ravil palju kõrvalmõjusid, see on nagu aastaringne gripp, ka juuksed võivad välja kukkuda.

Anderson ütles, et teeb seda oma laste pärast, kuna ei taha surra. Kui haigus ravimata jätta, võib see põhjustada tsirroosi, vähki või muid maksakahjustusi.

Kuigi hepatiit-C on ravimatu, kirjutavad arstid välja viirusevastaseid ravimeid, nagu näiteks interferooni ja ribiviriini, et hoida viirus kontrolli all ja vältida edasisi maksakahjustusi.

Juunis teatasid produtsendid Andersoni kultussarja “V.I.P.” lõpetamisest, viidates kassavoo probleemidele. Juba siis vihjas Anderson, et otsuse taga olid ka isiklikud põhjused.

Näitlejanna järgmine roll on animategelane Stripperella Stan Lee samanimelises seriaalis. Alates augustist hakkab ta kirjutama ajakirjale Jane igakuist veergu pealkirjaga “Ausalt Pam”.

Staar tunnistas ka, et muude probleemide tõttu on suhe Kid Rockiga tagaplaanile jäänud, kuigi nad armastavad teineteist väga.

Lisaks tervisemuredele peab Anderson ägedat hooldusõiguse lahingut poegade Brandoni ja Dylani pärast. Eksabikaasa pressiesindaja teatas, et Andsersoni esinemine Kingi saates oli katse tõmmata tähelepanu oma uuele veerule.