«Oleme teineteise järele hullud,» nurrub sekspomm PAMELA ANDERSON, kelle elu ja seebiooperi vahelised piirid muutuvad üha olematumaks.

Pamela Andersonil (36) on häid ja halbu uudiseid. Halb uudis on see, et ta ei ela enam kaua — enda arvates on talle jäänud vaid 10 aastat. Hea uudis on aga see, et tema elus on jälle eksabikaasa Tommy Lee.

«Kardan, et mul on elada jäänud 10 aastat,» räägib C-hepatiiti põdev Pamela Anderson. «Või kui mul veab, siis 15. See on õudne. Aga viimasel ajal tunnen end tõeliselt hästi. Mingil seletamatul põhjusel mu maks aina terveneb.»

C-hepatiit põhjustab maksapõletikku, mis omakorda võib põhjustada tsirroosi, maksavähki ja maksatalitushäireid. Seda haigust põeb umbes 3,9 miljonit ameeriklast. Traditsioonilised ravimid aitavad vaid umbes iga teist C-hepatiidihaiget. Pamela kasutab võitluses haigusega alternatiivmeditsiini. Tema homöopaat on talle välja töötanud spetsiaalse raviprogrammi, mis annab imelisi tulemusi.

Mehele ei lähe

Pamela kihlus rockstaar Kid Rockiga on katkestatud. «Me ei ole enam kihlatud,» räägib Pamela. «Meie suhe pole selline, millele saaks silti külge panna. Kid tahtis mulle Malibusse maja osta, aga asi on selles, et ma tahan olla ainult oma lastega ja aidata neil leida tee oma isani.»

Poegade Brandoni ja Dylani isa on endine Mötley Crüe trummar Tommy Lee, kellega Pamela aasta alguses laste pärast kohut käis. Paar abiellus 1995. aastal ja lahutas kolm aastat hiljem.

Koos nagu perekond

«Minu ja Tommy vahel on päris kindlasti palju armastust ja ajalugu,» räägib Pammy nüüd, kui suhe eksmehega on taas õitsele puhkemas. «See, kas me oleme koos või mitte, ei puutu asjasse. Me oleme teineteise järele hullud. See on alati nii olnud ja jääb nii igavesti.»

Ema–isa teineteiseleidmise üle tunnevad suurt rõõmu Brandon ja Dylan. «Me veedame koos aega nagu perekond,» ütleb Pammy. «Käime kinos, teeme süüa… Teeme kõike, mis üks perekond tegema peab.»