Rainer Ild on Noortebänd 2017 võidust tuule tiibadesse saanud duo, kuhu kuuluvad ansambli nimiliige Rainer Ild ja trummar Sven Seinpere. Noored kasutavad laval kirevaid vokaalefekte ning žongleerivad erinevate instrumentide vahel. Poiste teatraalsus on tähelepanu saanud nii meedias kui ka fännide südames, seega soovitame nende live oma silmaga näha.

Humoorikate vimkade poolest tuntud Rainer Ild keerab nüüd vinti veelgi enam peale ja korraldab oma albumi „Longero and Cheap Chips" esitlusel SOKIPEO.

„Oleme selleks päevaks koostöös Suva sokivabrikuga valmistanud spetsiaalsed meie bändi sokid, mida saab uksel soodsalt soetada. Mõelge kui pull, kui saame 200 samasugust sokki korraga näha ja jäädvustada: ma ei tea, kuidas teiega, aga mina pole küll sellist pulli oma silmaga varem näinud," sõnab duo laulja Rainer Ild.

„See muidugi ei tähenda, et oma sokkis sisse ei pääseks - mida erilisemad jalga paned, seda ägedam," lisab trummar Sven.

Esitluskontsert on vanusepiiranguta. Uksed avatakse 20.30 ja Rainer Ild on laval kell 21.00. Piletid soodsalt Piletilevi eelmüügist.

Meeleolu loomiseks saad käima panna poiste värskeima singli „You Find Me Cute":