Heidame hetkeks pilgu Katie glamuursele elule, mida ta vaatamata pankrotile ja võlgadele elab.

Meeleolukas tüdrukuteõhtu. Peale esimest istungit maksejõuetus- ja äriühinguõiguse kohtus sõitis Katie Mallorcale, et tähistada oma parima sõbranna Melodie tüdrukuteõhtut. Sinna juurde nautis 40-aastane Katie ka kahtlemata luksuslikku ja mitte just kõige odavamaid kokteile.

Luksuslikud puhkusereisid

Natuke aega peale meeleolukat tüdrukuteõhtut, lisas Katie "raskele" elule vürtsi rannapidu kuumal Mallorcal Alex Addersoni seltsis. Väidetavalt nautis viie lapse emast glamuuritar koos kuuma kutiga basseini ääres hirmkallist šampanjat: pudel uhket jooki kergendab rahakotti 350 naela võrra. Katie ise ütles, et see oli parim puhkus, mis tal olnud on, vahendab The Sun.

Uus koer

Nädal enne pankrotiistungit otsustas Katie enda meelt lohutada ja võttis endale koerakese, kelle eest käis naine välja 1000 dollarit. Väljaande The Sun väitel võttis Katie koera oma elu kõige keerulisemal ajal.

Loodetavasti aitab uus kutsu Katie elu pisut paremale rajale suunata. Kusjuures Katie selle aasta üks suurimaid läbielamisi oli see, kui hooletu pitsakuller ajas alla tema armastatud Saksa lambakoera Queenie.

52 000 naela maksev roosa Land Rover Discovery

Kui augustikuus võis Katie taas autorooli istuda, sest tema sõidukeeld sai läbi, tähistas naine seda uue Land Rover Discoveryga. Loomulikult püüdis Katie maha parseldada ka enda vanat autot, mis on samuti roosa, ja paiskas selle müügiportaali eBay 29 950 naela eest müüki.

Kust Katie aga kõik vahvad asjad saab? Katie tuttavate sõnul pole naisel tegelikult üldse sellist raha, mida kulutada, et taoliseid luksuslikke reise või asju endale lubada. Küll aga on tal väidetavalt palju lahkeid toetajaid, kes soovivad, et Katie elu hästi sujuks.