Äsja oma 55. sünnipäeva tähistanud Karl Madis toibub viimasest suhtest ja loodab, et ta siiski üksi ei jää – ansambli Karavan lauljal poleks midagi viiendat korda isaks saamise vastu!

Karlil on kogu aeg kiire, iseäranis nüüd, kus ta valmistub jõulutuuriks koos Uku Suviste ja Getter Jaaniga. Vahetult enne intervjuud on Karl sunnitud kooli järele sõitma oma pojale Karl Matthiasele (12), kellel on ootamatult palavik tõusnud... Nii muutub ka meie kohtumispaik. Karl lepib uue kohtumise kohvikusse, mida ta kirjeldab kui üht kohta Pirital – «no see seal Bermuda kolmnurgas». Kohvik seal kannab nime Caravan, mistõttu helistan enne auto väljasuretamist kindluse mõttes Karlile, kel telefon kinni, ja siis kohvikusse – et kas teil seal Caravanis ikka on koha sisse võtnud see Karavani laulja Karl Madis? Muukeelne daam ei tea Karl Madisest tuhkagi. Aga ta istubki seal, näoga kenasti punapäise baaridaami poole!

Kuidas sa sünnipäeva tähistasid?
See oli esimene kord, kus tähistasin sünnipäeva maal – parimate sõpradega oma maakodus Salla külas. Võtsin pojad ka kaasa, oleksin väiksemagi võtnud, aga ta jäi just enne haigeks... Tegime grilli ja sauna. Ja eks tuli pill ka kätte võtta, teised tahtsid ju ka laulda. Näiteks Kaleviga (Kotkas), kes on praegu Riigikogus, tegin kunagi oma esimest bändi. Ja Hando Kuntro võtab isegi aeg-ajalt kitarri kätte. Üks sõpradest, Aavo Hummal, oli Võrust. Selline mõnus väike seltskond. Suurel peol ei jõua sa lõpuks kellegagi suhelda. Selles mõttes on tõeline pidu ikkagi omade seltsis väikeses ringis. Tore oli.