“Tean, et see kõlab hullumeelselt, kuid arvan, et see pidi minuga juhtuma. Ma ei taha nutma puhkeda, ent ma tunnen, et see pidi minuga juhtuma. Tunnen end hoopis teistsuguse inimesena,” sõnas Kim Kardashian oma esimeses teleintervjuus pärast oktoobris aset leidnud juhtumit.

Pisarais Kim ütles Ellen DeGeneresi jutusaates, et ei taha enam nutta: “Usun, et sellised asjad juhtuvad sinu elus selleks, et sulle asju õpetada. See pole ilmselt saladus — te näete seda sarjas ("Keeping up with the Kardashians" - toim.) isegi — olen olnud eputaja. Kahtlemata olin ma varem materialistlik.”

“Mitte, et asjade omamises ja nende nimel rabamises midagi halba oleks. Olen tõsiselt uhke oma edukate lähikondlaste üle, kuid olen ka nii õnnelik, et minu lapsed mõistavad mind ja nii ma neid ka kasvatan. Ma lihtsalt ei hooli neist asjadest enam. Nagu ma ütlesin, siis igas inimeses tekitab asjade saamine elevust — loomulikult eputad sa kihludes oma sõrmusega ning kui sa saad uue auto, siis oled sa uhke ja õnnelik ning näitad seda ka sotsiaalmeedias. See pole seda aga väärt. Ma ei hooli sellest kraamist. Ma ei taha enam asjadega eputada nagu varem,” seletas staar, et on oma elus pööranud uue lehekülje.

Rööv leidis aset möödunud aasta oktoobri alguses kella 3 ja 4 vahel öösel Pariisis asuvas kortertüüpi hotellis. Politseinikeks riietunud röövlid panid uksevalvuri käeraudadesse ning sundisid teda Kardashian eluruumide uksed avama. Kim Kardashian seoti kinni ja lukustati röövi ajaks vannituppa, samal ajal kui röövlid korteri kõigest väärtuslikust tühjaks tegid. Kokku viidi minema viie miljoni väärtuses ehteid.