Bändipoiste vallatlused toimusid enne kuulsaks saamist John Lennoni kodus, seal viibis veel umbes kolm inimest.

"Seal oli meid terve grupp," meenutas mees. "Ja selle asemel, et ennast täis juua ja pidu panna, ma isegi ei tea, kas olime seal ööbimas, aga tuled olid kustus ja keegi hakkas onaneerima, seega hakkasime me kõik seda tegema."

Intiimse tegevuse ajal hakkasid noored mehed "inspiratsiooniks" nimesid hüüdma. "Me karjusime nimesid nagu "Brigitte Bardot", kõik lisasid midagi juurde. See oli vist John, kes asja ära rikkus ja hüüdis "Winston Churchill""

Legendaarne muusik tunnistas, et see õhtu jäi "ainsaks" või "äkki oli kaks korda", tema sõnul ei tundunud see toona millegi erilisena.

"Kui praegu mõtlema hakata, siis see on ikka üsna vallatu," tõdes ta. "Väga palju lapsepõlves tehtud asju tunduvad täna veidrad. Aga see oli selline kahjutu lõbu. See ei teinud kellelegi liiga. Isegi mitte Brigitte Bardot’le."

Eksbiitel meenutas veel kuulujuttu, et kõik bändiliikmed olla kuulnud, kuidas 17-aastane George Harrison oma süütusest ilma jäi. Lõpus olid mehed sõbrale isegi aplausi teinud. "Ma arvan, et see on tõsi. Meil oli üks voodi ja kaks narivoodit. Kui keegi tüdruku tuppa tõi, siis tegutsesid nad voodis teki all. Ega peale kerge liikumise midagi näha ei olnud. Ma muidugi ei tea, kas George oma süütusest siis ilma jäi... võimalik."

Paul eitas aga kuuldusi, et bändiliikmed kunagi koos narkootikumidega metsikuid orgiaid korraldasid. "Need ei olnud tegelikult orgiad. Nad olid kõrgema taseme seksusaalsed kokkupuuted, mängus olid fännid," meenutas ta.

"Kord olime Las Vegases esinemas ja tuuri korraldaja küsis, et kas me tahame prostituute. "Muidugi" vastasid kõik, ma palusin kahte. See oli vaimustav kogemus ja samas ka kõige lähedasem asi orgiale, mida teinud olen."

McCartney meenutab, et Lennonil oli kord üks veider kogemus, kui klubist ühe naisega viimase poole suundus.

"Nad läksid selle naisega tema poole, kuna too tahtis Johniga seksida. John aga avastas, et naise abikaasa vaatas kogu asja pealt. Toona oli see väga "vallatu"," meenutas Paul.