“See on naljakas, et lapsed teevad kahte asja,” sõnas Angelina ja täpsustas: “Nad võivad muuta sind täiskasvanulikumaks ja sa võid ka ise kasvada, aga nad lisavad sinna pisut oma mässumeelsust.”

Naine lisas, et ta kõigil lastel on praegu hea mäsumeelne periood ja see on omamoodi imeline ning põnev. Näitlejanna sõnul ei soovigi ta ideaalselt käituvaid lapsi, kes teevad kõike nii nagu on kombekohane või nii nagu ema ette ütleb. “Ma tahan, et nad avastavad ennast ja saavad aru, kes nad tegelikult on,” ütles Angelina.

Ta lisas, et paljud vanemad proovivad oma lastesse sisestada kõike head, aga samas ei saa keegi täielikult kontrollida, millega nad veel elus kokku puutuvad. Angelina toob näiteks, et tema ja Bradi lahutuse tõttu on lapsed väga palju kokku puutunud sotsiaalmeedia ja kõlakatega. Seetõttu on lastel väga hästi välja kujunenud arusaam, milliseid uudiseid üldse tasub tõsiselt võtta ja mida mitte.

Muuhulgas on Angelina öelnud eelmisel aastal, et ta ei soovi, et tema lastest saaksid kohe näitlejad. Kuigi ta ei pane neile paljudes asjades kätt ette, siis näitlejanna sõnul võiksid ta lapsed enne näitlejaks saamist proovida kätt ka mõnel muul alal.