«Laulud tähtedega» žürii liige, ärimees Peeter Rebane (36) tegi teoks Moby väljakutse filmida tema uue singli «Wait for Me» taustaks lühifilm!

«Otsustasin, et kui Solaris valmis saab, siis uus väljakutse on pühendada end lavastamisele,» ütleb Peeter, kes on lõpetanud maineka Harvardi ülikooli ning õppinud mitu aastat filmindust Lõuna-California Ülikoolis, kus teiste hulgas on tudeerinud ka «Tähesõdade» režissöör Georg Lucas.
Veebruaris potsatas Peetri e-postkasti muusikageenius Moby enda kiri. Moby kutsus üles filmima muuvit oma uuele singlile. Ju jäi kontakt Mobyle alles, kui Peeter kaks aastat tagasi küsis temalt luba kasutada  tema muusikat oma esimeses Warner Brothersi filmistuudios valminud lühifilmis.
«Ülikoolil oli nõudmine, et kõike peab tegema nagu päriselus - kui kasutad filmis muusikat, pead luba küsima. Nii küsisingi Mobylt.»
Algaja filmikunstnik ei usu, et Moby valib just tema klipi singli ametlikuks muuviks - väljakutsest haaras kinni üle 300 inimese!
Klipi püüdis Peeter linti kaks nädalat tagasi kolme pika võttepäeva jooksul erinevates Tallinna kohtades, alates Raekoja platsist kuni Rohelise turuni, osades teiste seas Evelin Pang, Tambet Tuisk, Ester Pajusoo, kostüümikunstnikuks Katrin Kuldma, operaatoriks Mait Mäekivi, monteerijaks Tambet Tasuja.