“Ega tänapäeval keegi ju otse midagi välja ei ütle,” räägib skandaalne saatejuht Naistelehele. “Minu isik, minu parteiline kuuluvus ja võib-olla veel mingisugused põhjused ei sobinud minu laste eelmisele koolile ja koolidirektorile,” jutustab Võsa.

Seiga teeb veelgi hämmastavamaks see, et kui mõned õpetajad püüdsid laste eest välja astuda, öeldi, et kui neil on Võsa-Peetri perekonnaga mingid erilised suhted, pole nende koht enam selles koolis.

Nüüdsest käivad Võsa tütar ja poeg juba uues koolis ning on ebameeldiva seiga seljataha jätnud, isegi laste meeleolu ja hinded on pärast traumaatilist seika paremaks muutunud. Võsa nendib, et ta võib küll andestada, kuid ei unusta sellist vahejuhtumit.

Irooniliseks teeb kogu asja see, et just Peeter Võsale saavad telepildi vahendusel paljud inimesed oma mured ära kurta ja Võsa ise on tavakodanike probleeme aastaid lahendanud.

Muide, alates juulikuust saab Peeter Võsa artikleid lugeda Naistelehest — mees asub populaarse ajakirja vahel ilmuva hakkava jutulisa juures tööle!