"Eks ta pigem mitte kui riigikogu liige, vaid kui show-mees rahvale meelde jääb...," sõnas Võsa, kelle hääles on kuulda öraolevat ja mõtlikku nooti. "Oma päris heade sketšidega...," konstateerib ta ilmselget. ""Kreisiraadio" on ja jääb. See riigikogu amet on ju selline nagu ta on - nagu öeldakse, siis ajakirjanikud elavad üle mitu riigikogu, mitu presidenti, vahest mitu riigikordagi."

Viimast tähendusrikkamat kohtumist Leinatammega mäletab Võsa jäävat mõne kuu taha. "See jääb kevadesse. Ma küll seda päris viimast korda ei mäleta, aga eks me aeg-ajalt siin mõne asja üle lõõpisime ja nii on ta mulle meelde jäänud," sõnab ta ja lisab pausi järel: "Igatahes - lõbus ja oma optimismi ei kaotanud ta viimseni."

Et Leinatamme elu röövis pahaloomuline kasvaja, avalikustas ta veidi enam kui aasta tagas saates "Ringvaade", innustades mehi aegsasti ja igaks juhuks arsti külastama. Muul ajal jätkas Leinatamm aga elu nii kõrge käiguga kui vähegi sai, säilitades rõõmsa meele ning elurõõmu - haigusest ta Võsa mäletamist mööda ei kõnelnud. "Ei, haigusest... Omavahel meil ka sellest juttu ei olnud. Ei olnud tal sellist kommet, et oleks käinud kurtmas või otsinud haletsust," meenutas Võsa ja nõustus, et ju ta aruka inimesena rääkis korra kõik avalikult ära ning tegi siis haigusega rahu.