Justin Bieber

Justini lembus pidutsemise vastu on talle mitmel korral ebameeldivaid sekeldusi kaela toonud. Näiteks 2013. aastal kirjutati videost, millel on näha, kuidas peale pidutsemist kergendab purjus laulja end restorani köögis asunud koristaja ämbrisse. Järgmisel aastal pidi Justin maksma 80 000 dollari ulatuses kahjutasusid oma naabrile, sest loopis oma naabri maja kanamunadega. Lisaks kopsakale trahvile pidi Justin käima kaks aastat viharavil. Muuhulgas pidi ta oma naabrimehest ja tema perest kaks aastat eemal hoidma. Samal aastal jäi Justin vahele auto juhtimisega alkoholi ja narkootikumide mõju all ning lisaks oli tema juhiluba aegunud.

Drew Barrymore

Drew läks võõrutusravile juba 14-aastaselt. Oma autobiograafias tunnistas naine, et hakkas napistama 9-aastaselt, kanepit suitsetama 12-aastaselt ja 13-aastaselt proovis ta juba kokaiini. Lapsena oli Drew suur staar, kuid hiljem oli tal probleeme osade saamisega, sest ta oli kõva pidutseja. Küll aga nägi Drew mitu aastat vaeva, et oma elu rööpasse saada ning 90ndate alguses hakkasid koitma ka uued filmirollid. Nüüd on Drewil kaks last ja ta on õnnelikum kui kunagi varem.

Rihanna

Üliedukale popstaarile Rihannale meeldib palju pidutseda. Olgu selleks kohaks siis New York, Los Angeles või hoopis London. Näiteks 2012. aastal kirjutas Daily Mail, et Rihanna viidi haiglasse, sest ta oli mitu päeva järjest pidutsenud ning tema keha oli seetõttu äärmiselt kurnatud. Aga isegi see ei peatanud peolembest lauljannat.

Scott Disick

Scott on peamiselt tuntud tõsielusarjast "Keeping Up With The Kardashians". Niisiis pole imestada, kui pidutsemine on mitmel korral läinud üle käte. Tõsielustaari on pidevalt näha pidudel ja ööklubides. Samas ongi Scotti tööks reklaamida klubisid ja pidusid. Peolembuse tõttu purunes mitmel korral aga Scotti ja Kourtney Kardashiani suhe. Scott ja Kourtney olid koos 2006. aastast kuni 2015. aastani ja neil on kolm last. Scott on mitmel korral on ka võõrutusravil, aga siiani pole ta täielikult pidutsemisest võitu saanud.

Kiefer Sutherland

Kiefer on Suurbritannias sündinud Kanada filminäitleja, kes on pärjatud Emmy ja Kuldgloobuse auhindadega. Tema isa on tuntud ja armastatud filminäitleja Donald Sutherland. 52-aastane Kiefer on aga mitme ulakusega hakkama saanud. Näiteks 2005. aasta detsembrikuus hüppas purjus Kiefer ühes Londoni hotellis jõulukuuse pikali. Kui Kieferit peetakse tubliks näitlejaks, siis on ta tuntud ka napistamise poolest. Näiteks on ta seetõttu neljal korral sõiduki joobes juhtimise eest vahi alla võetud ja samuti on ta veetnud aega trellide taga.

Prints Harry

Prints Harry võib nüüd Meghani käe kõrval olla ontlik ja korralik noormees, kuid mõned aastad tagasi oli lugu sootuks teine. Näiteks 2012. aastal veetis prints Harry raju nädalavahetuse Las Vegases, kus ta mängis stripp-piljardit ning kooris ennast paljaks. Prints Harry on aga pidutsenud ka Horvaatias ja kukkunud purjuspäi basseini. 2004. aastal vihastas Harry fotograafide peale, kes üritasid meest pildile saada. Asi kulmineerus kähmlusega, aga lõpuks sai kaameraga vastu pead ikkagi Harry ise.
Jaga
Kommentaarid