"Kogu oma elu jooksul pole ma kunagi haige olnud. Kindlasti on mu lapsed mind elu jooksul näinud köögipõrandal kahvatuna ägisemas või "portselanist telefoni" kohal öökides jumala järele hüüdmas, kuid nad pole näinud mind abituna voodis, supi järele küsimas," alustab ta oma artiklit. "Olen elanud idiootlikku elu, mis on olnud täis suitsetamist, ohte ja baktereid, kuid vaatamata sellele pole ma kunagi mitte ainsatki päeva haiguslehel olnud. Ma pole võtnud antibiootikume, pole kunagi saanud toidumürgitustki. Ma pole murdnud ühtegi luud ja kaugeltki mitte veetnud ööd haiglas," loetleb ta oma uskumatult tohtritevaba elu. "Lootsin alati, et kui mu õnn otsa saa, siis tabab mind midagi "eksootilist", mis arstegi hämmastab ja neile pinget pakub...," tõdes 57-aastane teletäht.

Kuid ei – mehe naelutas nädalateks haiglasse hoopiski lihtlabane kopsupõletik, mis tabas meest siis, kui too parasjagu perega Mallorcal puhkas. Paraku oli tõbi nii kange, et arstid uskusid lausa, et asi võib surmaga lõppeda, kui mees aega maha ei võta. Enne lõplikku diagnoosi veetis mees enda sõnul aga haiglas kolm kohutavat ööd, kus teda saatsid krambid. Pärast seda olevat kõige hullemaks asjaks igavus.

"Mul oli haiglas nii igav, et tahtsin end ära tappa," kirjutab mees. "See oli minu jaoks esimene ja väga veider kogemus. Inimesed, kes seal pikalt aega veedavad, et suuda peale haiguste enam millestki rääkida," kurtis ta haigemaja seltskonna üle.

Praeguseks on mees saanud koduravile, kuid peab veel mõnda aega rahulikult tervenema. "See on väga tüütu, sest ma pole 1978. aastast saati ühtegi päeva puhanud," nuriseb Clarkson.

Soovime talle kiiret paranemist!