Väidetavalt kaebasid mitmed saatkonna töötajad, et mees ei armasta end pesta. Eriti hirmsaks olevat olukord läinud aga siis, kui naiste rõivistust tehti mehele uus magamistuba, kuna eelmise juures häirisid teda tänavalt kostvad hääled. See muutus aga tähendas, et hoonesse jäi alles vaid üks vannituba, mida tuli sõbralikult märtriga jagada.

Mehe endine kolleeg ja sõber Jérémie Zimmermann kirjutas juba mitu aastat tagasi, et kui meest selleks ei mahitata, ei vahetagi ta mitu päeva järjest riideid. Teine sõber Daniel Domscheit-Berg lisas: “Julian sööb kõike kätega ning pühib sõrmed alati pükstesse. Ma pole eladeski näinud nii rasvaseid pükse, kui on temal.”

Niisiis on saatkonna töötajatele eriti rõõmustav uudis, et asjad hakkasid liikuma ja Assange sai juba kuu aega tagasi Ecuadori kodakondsuse ning Lõuna-Ameerika väikeriik tahab, et London tunnustaks pagulast nende diplomaadina. See tooks automaatselt kaasa puutumatuse ning niisiis ei saaks teda kinni nabida, mis omakorda tähendaks, et saatkonnas iga päev tööl käivad inimesed ei peaks enam haisukotiga koos olema!

Paraku läheb sellega veel aega. Nimelt kuigi Rootsis on uurimine lõpetatud, ihub USA mehe peale hammast ning ka Suurbritannia ei tee Ecuadoriga just ülemäära varmalt koostööd!

Loe mehe viimase aja tegemistest lähemalt Daily Mailist.