Tõenäoliselt sai Kim ka ise aru, et tegemist polnud hea ideega, sest TMZ andmetel ei läinud kohting 81-aastase miljardäri Richard Lugneriga sugugi ladusalt.

Nimelt sattus koos ema Kris Jenneriga Viini ooperiballil osalema lennanud naine peenel seltskonnaüritusel mitme solvangu sihtmärgiks ning kõigele lisaks olla Lugner agressiivselt käitunud ning üritanud temaga n-ö omavahele jääda. Lugner olla Kimi "teenuses" aga pettunud ning nimetanud teda tüütuks kaaslaseks.

Keset kohtingut tulnud Kimi juurde keegi valge mees, kelle nägu oli mustaks värvitud ning hakanud naisele matkima tema lapse ja isa ja kihlatut, räppar Kanye Westi. Šokeeritud naine arvas hiljem, et tegemist oli naljaga, mille oli tellinud Lugner. Pärast intsidenti oli Kim jäänud siiski üritusele, ent lahkus pooleteise tunni pärast, kui ta sai teisegi rassistliku märkuse osaliseks, kui üks peokülaline oli talle öelnud, et võtab naise tantsima, kui orkester mängib lugu "Neegrid Viinis" - viitega Kanye Westi loole "Neegrid Pariisis".

Siiski tõusis kogu loost Kardashianidele rohkem kasu kui kahju, sest Viinis sai üles võetud ka põnevat materjali "Keeping Up With The Kardashians" tõsielusarja jaoks.

Kuulsa daami käevangu eest pool miljonit välja käinud Lugner on varasemalt Viini ooperiballile oma kaaslaseks teiste seas palganud ka Paris Hiltoni.