2013. aastal ei suutnud Urmas Silman ja tema toonane abikaasa Katrin Silman Balil Tampaksiringi templit külastades oma kirge taltsutada — paar astus pühas paigas seksuaalvahekorda ja keset asjatoimetust jäädi haledalt vahele.

Ka välismeedia kihama pannud häbiväärsele seksuaalaktile sattus templis peale kohaliku küla noortejuht Wayan Agus Dharmaputra, kes tahtis remondis olevale templiosale pilgu heita ning sealt eestlastest armatsejad eest leidis. Mees teavitas juhtunust kohe ka ametnikke ja abielupaar viidi vahejuhtumi järel politseijaoskonda seletusi andma, ent vabastati pärast ülekuulamist. Urmas ja Katrin Silman olid end välja vabandanud sellega, et ei teadnud, et templis seksida ei tohi.

Juhtum on sai Bali kohalike seas väga suure avaliku hukkamõistu osaliseks ning piirkonna regent Anak Agung Gde Bharata sõnas oma kommentaaris, et templi puhtus tuleb taastada. Vales kohas armurõõmudele andunud paar pidi külale maksma 20 miljonit ruupiat ehk ligikaudu 1500 eurot trahvi, mida kasutati puhastustseremoonia läbiviimiseks.