"Olen kogu aeg paralleelselt Vanilla Ninjaga teinud ka muud tööd. Olgem ausad, kaua ma meelelahutajana leiba teenida saan, ma ei tea. Muusikutel tasub alati valmis olla, sest ühel hetkel sa ei pruugi ainult muusika tegemisest ära elatuda," rääkis Piret saates "Ringvaade".

Kas rahanappus ajas andeka muusiku tööd otsima? "Olen viimased pool aastat suutnud kuidagi toime tulla ja eks oleksin ka suutnud edaspidi. See töökoht ise tundus lihtsalt väga ahvatlev ja väljakutsuv."

Piret räägib, et pole avalikus sektoris kunagi varem tööd teinud. "Kõik on uus ja teistsugune. Päris hästi ei oska veel ette näha, mis mind ees ootab. Täna oli just teemaks, et millised on siinsed riietumisreeglid. Selge on see, et natukene peab rangemat joont hoidma. Tanksaabas, tõsi, on mul täna jalas. Loodan, et see minu töö tegemise kvaliteedile ei mõju."

Majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumi avalike suhete osakonda juhtiv Kalev Vapper usub Piretisse väga. "Ta on reaalselt elus midagi ka saavutanud. Ta on eesmärke püstitanud ja need ka saavutanud. Piretil on oma töökohale igati vastav haridus."