Kunagine lapstäht Aaron Carter otsustas sotsiaalmeedia teel "kapist välja tulla" ja märku anda, et on biseksuaal.

"See ei tekita minus häbitunnet, vaid see on raskus ja koorem, millest olen pikka aega kinni hoidnud ja millest sooviksin nüüd vabaneda," kirjutas Aaron Twitteris ja lisas, et taipas juba 13-aastaselt, et talle meeldivad nii poisid kui tüdrukud. Ta otsustas enda tunded kirja panna seetõttu, et see on olnud pool elu tema jaoks justkui koorem ja ta tahab sellest vabaneda.

"Muusika on minu tempel ja looming, selle sees olles tunnen end hästi. Stuudio on koht, kus tunnen end turvaliselt, ent lisaks sellele tahaksin olla lihtsalt eluga rahul," lisab ta. "Ja kõige vähem siin elus tahaksin kellelegi pettumust valmistada."

Aaron Carter on Backstreet Boysi laulja Nick Carteri noorem vend, kes on viimasel ajal välismeediale palju kõneainet tekitanud. Küll ei ilmunud ta enda lihase õe matustele, küll tabat ta purjuspäi ja narkouimas autoroolist.

Muide - põnev fakt! Aaroni vend Nick on Piret Järvise üks nooruspõlvekiindumusi ja just Nick Carteri stiilis möödus Pireti tüdrukuteõhtu. "Vana arm ei roosteta," kirjutasid parimad sõbrannad peagi abielluva Pireti Instagramis.

Vana arm ei roosteta ❤️ @nickcarter #piretcarter

A post shared by Piret Järvis (@piretjarvisss) on

Jaga
Kommentaarid