Ajakiri The New Yorker avaldas kunagise Playboy jänku Karen McDougali pihtimuse, kus naine räägib, et ta oli Donaldiga kõrvalsuhtes 2006. aastal. Donald ja Melania abiellusid aasta varem.

Karen pihtis, et külastas Donaldit New Yorgis Trump Toweris. Seal näitas Donald talle ka Melania priivattuba ja voodit. Rohkem kohtusid Donald ja Karen aga ühes Beverly Hillsis asuvas hotellis. Kareni sõnutsi meeldis talle Donaldi intelligentsus ning sarmikus. "Nii viisakas mees," õhkas ta. Kareni sõnutsid vestlesid nad esimesel pikemal kohtumisel pikalt ning seejärel seksisid. Pärast pakkus Donald talle raha. "Vaatasin teda ja ütlesin, et ei taha raha, ma pole selline tüdruk. Tema ütles, et olen eriline."

Karen otsustas enda sõnutsi ühel hetkel suhte lõpetada, sest Donaldi abielu arvestades tundus see talle kohatu. Ühtlasi ei meeldinud talle Donaldi rassistlik maailmavaade.

Ajakirjas ilmunud kõmulugu sai sel nädalal USAs palju vastukaja. Ilmselgelt jõudis uudis ka Melaniani. CNN kajastas, et esipaar sõitis Floridasse, kus toimus 17 hukkunuga koolitulistamine. Nad aga ei läinud sinna koos, vaid eraldi transpordiga. See valab veelgi enam õli tulle kuulujuttudele, et nende abielu on sisuliselt läbi.