Raamat "Down the Rabbit Hole: Curious Adventures and Cautionary Tales of a Former Playboy Bunny" paljastab naine, milline oli väljaspoolt glamuursena paistva Hugh Hefneri impeeriumikrooni, kurikuulsa Playboy häärberi tegelik siseelu.

Us Weekly käsutuses oleva materjali põhjal saab teada, et raamat räägib pealtnäha muinasjutulise maja elust, kus tegelikkuses valitses draama, pimedus ja lausa depressioon. "Elu kurikuulsas häärberis ei olnud sugugi unelmateelu, sellest sai peagi õudusunenägu," selgitab raamatu sisu ja kasvatab põnevust avaldatud promomaterjal. "Pärast oma identiteedi ja eneseväärikuse kaotust, leidis Holly end üksi vannist, mõeldes enesetapust."

Kirjastaja sõnul on raamatus detailsed kirjeldused häärberi karmist rutiinist, konkreetsetest käskudest, manipulatsioonist ning heitlustest ambitsioonikate jänkude vahel.

35-aastane Madison, kes on tänaseks abielus ja väiketütre ema, saavutas oma kuulsuse aastal 2005, kui astus üles koos kaas-jänkude Bridget Marquardti ja Kendra Wilkinsoniga E! tõsielusarjas "Kõrvalmajatüdrukud", mis lõppes aastal 2010.

"Olen põnevil, et saan vimaks jagada oma lugu isiklikest kogemustest sees- ja väljapool häärberit. Ma arvan, et minu lood üllatavad inimesi ja ootan, et saaks kergitada saladuseloori ja murda valearusaamasid, mis minu eluga sageli seotud."