Kasutaja nimega @BAKOON tegi rahvale üleskutse jagada oma meeldivaid kokkupuuteid kuulsate inimesega: "Oleks meeldiv, kui keegi süüdistaks mõnda kuulsust ja toreduses. Kas mõni näitleja teeb häid jõulukingitus? Kas mõni naiskoomik kustutab alati inimeste sigarette?"

Tuleb välja, et terve Hollywood pole siiski hukas ning üleskutse peale ilmnes tuhaneid vahvaid lugusid staaridest ja nende heldusest. Ühed jagasid muidugi ka ankedoote, teised rõõmustavaid hetki ja kolmandad täiesti jaburaid juhtumisi. Kujutagi ise 90ndatel Tyra Banksi kedagi lohutamas või Robin Williamsit kisupunne noomimas.

"Kui ma käisin Kenny G kodus midagi parandamas, jättis ta alati mulle 100 dollarit jootraha," kirjutas kasutaja @tspronounced48.

"Kunagi säutsusin ma Sarah Silvermanile, et ma olen tema sõule minemise jaoks liiga vaene ja loen selle asemel hoopis tema raamatut. Ta saatis mulle sõnumi, et pani mind oma etenduse külalistenimekirja. Läksin sinna koos oma tulevase abikaasaga. Loodan, et ta teab, kui palju see mulle tähendas. Ma nutsin rõõmust," jagas kasutaja @ESL_teach oma lugu.

"Hilistel 90ndatel oli mu sõber pärast oma õega tülitsemist kaubamajas ja järsku ilmus välja Tyra Banks, kes asus teda lohutama," meenutas kasutaja @hunktears.

"Robin Williams oli kõige toredam ja kaastundlikum kuulsus, keda mul oli au tunda. Nägin kuus aastat tagasi oma silmaga, kuidas ta ähvardas ühele suvalisele kodutut inimest ahistanud isikule peksa anda," kirjutas @caylenb.

"Mu abikaasa istus paar aastat tagasi ühel San Francisco filmiüritusel tema kõrval. Kui üritus läbi sai, jäi Keanu Reeves sinna ja korjas üles teiste inimeste prahi," rääkis kasutaja @susie_c.

"Kui ma olin Conan O'Brieni (samuti väga tore mees!) juures praktikant, ostis Tom Hanks umbes viiekümnele praktikandile süüa, sest ta arvas, et meil võib kõht tühi olla," jagas kasutaja @rachmeetsworld oma seika.

Hea Publiku lugeja, kui ka ka Sinul on olnud mõni tore kokkupuude maailmakuulsate või kodumaiste staaridega, siis jäta see meie kommentaariumissse!