25-aastane Jussi, kes liitus 2 aastat tagasi Sky Breakers ekstreemspordiklubiga, on nüüdseks sadu erinevaid hüppeid ja trikke teinud. Seekord paneb ta end põlema ning hüppab Stockmanni parkimismaja 5. korruselt pappkastidesse, teatab Pixel Grupp.

Soome päritolu Jussi tunnistab, et tegelikult on ta ürituse pärast üsna pabinas. Eriti loodab ta, et laupäeval väga tuuline poleks, sest muidu võib tema nägu põlema minna.

Üritusest, mis kestab kella 13st 15ni ja mis on kõigile tasuta, võtavad osa ka Eesti parimad BMX sõitjad, uisutajad, suusatajad ja lumelaudurid. Seega võib 1. septembril Stockmanni juures ka selle poolaasta esimest lund näha.

Lisaks paigaldatakse 30 meetri kõrgusele köis, mida mööda kartmatud ühest hoonest teiseni üritavad kõndida. Sellist tegevust nimetab Vello Vaher Slackline’iks. Ka publikule on madalamale kõrgusele köis veetud, et oleks võimalik proovida, kui lihtne või raske köielkõnd tegelikult on. Kohapeal korraldatakse „hulljulgete“ pealtvaatajate vahel veel mitmeid võistluseid. Parimatele annavad Diesel ja Nike väärtuslikud auhinnad.

Muusikat mängivad Deluna ning Jorma.

Ekstreemüritusega tervitatkse kõiki kooliminejaid.