Politsei sõnul polnud Demi Lovato aldis koostööd tegema, kui kiirabi teisipäeva hommikul tema elu püüdis päästa, vahendab TMZ. Usutakse, et staar sai heroiini üledoosi, kuid muusikule lähedased allikad ütlevad, et tegemist polnud heroiiniga.

25-aastane popstaar leiti tema Hollywoodi kodust teadvusetult. Heroiini üledoosi kahtlus tuleneb sellest, et meedikud süstisid naisele Narcani-nimelist preparaati, mida kasutatakse heroiini üledooside puhul patsientide elu päästmiseks.

Kriminaalmenetlust ei algatatud, sest Demi kodust ühtegi narkootikumi ei leitud ja politsei ei suuda kindlaks teha, kas naise valduses oli illegaalseid mõnuaineid või mitte.

"Demi on ärkvel ja koos oma perekonnaga, kes soovib tänada kõiki armastuse, palvete ja toetuse eest, sõnas lauljatari pressiesindaja ning lisas, et osa meediasse jõudnud infost ei vasta tõele. Samas ei täpsustatud, miks Lovato haiglasse siiski toimetati, "Pere palub privatsuust ja mitte spekulatsioone, sest tema tervis ja taastumine on hetkel kõige tähtsam."

Demi Lovato on aastaid võidelnud erinevate sõltuvuste, vaimsete probleemide ja toitumishäiretega. Ta on veetnud erinevates raviasutustes pikemaid ja lühemaid perioode ning on viimasel ajal püsinud avalikkusele teadaolevalt kaine.