Viimasel aja suurima popmuusikasensatsiooni Hurts (UK) 25. jaanuari kontsert Rock Cafes on tänu niivõrd massiivsele publikuhuvile üle viidud Kalevi Spordihalli.

Piletid Rock Cafe kontserdile lõppesid juba eelmisel nädalal ja pärast läbirääkimisi artisti managemendiga otsustati show üle viia Kalevi Spordihalli, et kõik soovijad saaksid kontserdist osa. Rock Cafe programmijuht Gunnar Viese lausus, et tegemist võib olla pretsedendiga Eesti muusikatööstuses. "Lähiajaloost ei meenu, et Eestis oleks mõni kontsert tänu väga heale piletimüügile üle viidud suuremasse kohta," lisas Viese. "On küll tehtud lisakontserte, aga sellist olukorda nagu nüüd ei tulegi meelde."

Hurts on briti süntpopi duo Manchesterist kuhu kuuluvad helilooja ja laulja Theo Hutchcraft ning süntesaatorimängija ja kitarrist Adam Anderson. Ajakiri New Musical Express on neid juba jõudnud nimetada kui "Officially the. next. big. Thing".

25aastane Adam ja 23aastane Theo alustasid duona Hurts peale eelmise bändi Daggers lagunemist 2008. aastal. Noorte bändide hääletusel BBC Sound of 2010 jäi Hurts küll neljandale kohale ent nende omaloodud video loole "Wonderful Life" kogus YouTube vahendusel 3 miljonit vaatamist.

Suurema avalikkuse ette sattumises peab bänd tänama produtsenti Richard "Biff" Stannardit, kes nad Brightonisse stuudiosse kutsus. Juba 23. mail 2010 avaldati esimene ametlik singel "Better Than Love" ning 23. augustil 2010 teine singel "Wonderful Life". Stannard on varem tuntud kui Kylie Minogue produtsent ning Hurts albumil kuulebki loos "Devotion" kaasa laulmas Kyliet ennast.

Hurtsi debüütalbum "Happiness" ilmus 6. septembril 2010 RCA Recordsilt (Sony) ning sisaldab endas 11 lugu.

Kontserdi lisapiletid tulevad müügile Piletilevi müügipunktides ja Statoili teenindusjaamades üle Eesti 19. novembril kell 10.00. Piletid on müügil ka pubis Woodstock (Tatari 6, Tallinn).
Kalevi Spordihalli kehtivad kõik eelnevalt müüdud piletid.