Koos staaridega on evakueeritud tuhandeid inimesi, tulekahju on edasi liikunud Malibu, Calabassi, Paradise’i ja Thousand Oaksi piirkonda.

Caitlyn Jenneri Malibu maja on täielikult maha põlenud, staarid nagu Ellen Pompeo, Cindy Craford ja Marcy Carsey elavad samas piirkonnas. Praeguseks on kogu Malibu piirkond evakueeritud.

Lady Gaga andis eile pärastlõunal Instagramis teada, et tema Malibu kodust on inimesed evakueeritud.

"Ma olen mõttes kõikide inimestega, kes selles kohutavas tulekahjus kannatada on saanud. Ma istun siin, sarnaselt paljude teistega, ja mõtlen, kas ka minu kodu põleb maha. Me saame praegu ainult palvetada. Jumal õnnistagu teid," kirjutas naine.

"Palvetage Calabasase eest," kirjutas Kim Kardashian Instagrami. "Maandusin just kodus, mulle anti üks tund pakkimiseks ja lahkumiseks. Ma palvetan kõikide eest," kirjutas ta.

Kim teatas ka, et tulekahju jõudis tema koduni, kuid viimasel hetkel saadi asi kontrolli alla.

Legendaarne lauljanna Cher, kes on Malibus elanud alates aastast 1972, kirjutas Twitterisse, et leegid liiguvad tema kodu poole. "Mu sõprade majad on maha põlenud. Ma ei suuda mõelda, et Malibut ei ole."

"Tähesõdadest" tuntud näitleja Mark Hamill kirjutas, et leegid on tema kodule väga lähedale jõudnud, õnneks on ta koos perekonnaga evakueeritud ja loodab, et "kartmatud tuleletõrjujad suudavad emakese loodusega võidelda".

Näitleja Will Smith postitas Instagrami mitmeid videoid, kus andis teada, et tema kodu asub tulekahjust umbes kümne kilomeetri kaugusel. "See on väga hirmus. Me oleme valmis igal hetkel lahkuma. Kui te olete evakuatsioonitsoonis, siis lahkuge kohe."

Režissöör Guillermo del Tore pidi enda kodust juba lahkuma.