Venezuelast pärit Machado andis intervjuu ühele hispaaniakeelsele telekanalile, kus nentis, et oli Trumpi käpa all, vahendab Daily Mail. Nimelt ostis Donald Trump 1996. aastal Miss Universumi korraldamisõigused ja suhtles tihedalt ka toonase võitja ehk Machadoga.

Enne 2016. aasta presidendi valimisi jõudis avalikkuse ette, et Trump nimetas Machadot Miss Põrsakeseks (Miss Piggy) ja Miss Toateenindajaks (Miss Housekeeping).

Nüüd küsiti Machadolt, kui lähedased nad ikkagi olid - ka suhted olid intiimsed? "Ei, tean teda inimesena ja see on vist isegi hullem. Kui näiteks magad kellegagi, ühesöösuhe, ei saa sa tema tausta teada. Mina kahjuks tean, milline Trump on."

Ta tunnistas, et Trump üritas ka temaga magada. "Ta proovis küll," nentis ta, kuid ei tahtnud täpsustada, kuidas olukord välja nägi.

Taolised väited ei üllata ilmselt enam kedagi. USA meedia hambus on praegu kõige enam muidugi pornostaar Stormy Danielsit puudutav. Naise sõnutsi magas ta Trumpiga 2006. aastal, selleks hetkeks oli Trump juba abielus Melania Trumpiga.