Sarnaselt oma tööandjatele Evelin Ilvesele ja Toomas Hendrik Ilvesele jooksis üksvahe rööbastelt maha ka Evelini ihumeikari Katrin Sangla (44) abielu, kuid erinevalt eksesipaarist näikse Sangla ja tema videorežissöörist abikaasa Hindrek "Masa" Maasik (44) taas võiduka vile saatel ühtsena teel olevat! Katrinile on aasta algus toonud topeltvõidu – ta elas edukalt üle ka naistevahetuse Kadriorus ja on nüüd Ieva Ilvese meikar! 

Eelmisel sügisel tunnistas Katrin Sangla Kroonikale, et nad Masaga on oma kakskümmend aastat kestnud kooselus mehe initsiatiivil aja maha võtnud. Suhtepaus, mis kestis kokku neli ja pool kuud, on nüüd aga minevik. Paar figureeris Eesti Muusikaauhindade galal jälle käsikäes koos ega saanud teineteiselt silmi. Kui vaid posäng kõrvaloleva kaadri tarvis välja arvata! Katrin säras oma laitmatu figuuriga ja, no kui ei teaks, võinuks arvata, et tegu ongi äsjaarmunutega. 

"Kriisid ongi arenguks," leiab Katrin. "Kõik, mis oli, jääb eelmisesse aastasse. Selle aasta alustasime perega uuelt leheküljelt ja elame abikaasaga taas koos." 

Katrin ja Hindrek sõlmisid oma üheksa aastat kestnud kooselu abieluks 2005. aasta augustis. Läinud sügisel tähistasid nad kümnendat abielu- ja kahekümnendat kooseluaastat. 

Selle rõõmusõnumi kõrval jääb esialgu õhku ainult see, kas Sangla jätkuvalt ka Evelini meigib... 

Loe Kroonika digiajakirja SIIT või telli paberväljaanne SIIT!

Jaga
Kommentaarid