"Dimi on vaimselt haige inimene - saate aru, ta ründas mind oma kodus! Lisaks sain teada, et tal on kriminaalne taust ning ta on viibinud vanglas," räägib Aila Roberta Gossip.ee-le.

"Ma olin Dimi kodus koos tema 11-aastase pojaga, keda Dimi kiivalt varjab kõigi eest, kui ta mind ründas," lisab Aila. "Ma teatasin sellest, et Dimi mind ründas, ka politseisse ning viibisin mitmeid tunde jaoskonnas andes tunnistusi," lisab Aila, et kui Dimi hakkab taas rääkima, et "hull on midagi välja mõelnud", on tal selle kohta tunnistus.

Aila rääkis ka, et sai politseist ligi viie leheküljelise toimiku Dimitri Janssensi varasema paturegistriga ning et politseis pidi mees "vana tuttav" olema. Nüüd soovib viimaseid kuid lapseootel naine toimiku tõlkida lasta ning unustada kõik, mis tema ja Dimi vahel oli.

"Prints võib olla Dimi vaid vanglasüsteemis, kus ta on oma elu jooksul muuseas juba korra viibinud. Ta on moraalita inimene, kellel on julgust rünnata naist, kes kennab viiendat kuud tema tütart. Mida Dimi nüüd ütleb, et ma olen jälle hull? Kõik teavad, kes valetab! Dimi arvab, et raha eest saab kõike osta aga ehk ta läheb ravile ja saab aru, mis on väärikus ja väärtus perele. Tal pole siiani häbi saata mulle meile, kus ta kirjutab, et armastab ja igatseb mind - ta on tõesti hull!"