Kui prints William 21.juulil 30aastaseks saab, pistab ta samal ajal taskusse eriti kopsaka päranduse. Mehest saab hetkega multimiljonär!

William saab sel suvel kätte poole oma varalahkunud ema Diana pärandusest, mille suuruseks arvatakse olevat umbes 26 miljonit eurot.

Diana 1997 aastal koostatud testamendis on kirjas, et kogu tema pärand jaotatakse võrdselt tema kahe poja Williami ja Harry vahel päeval, mil nad kolmekümneseks saavad.

Aktsiatest, disainerrõivastest, ehetest ja abielulahutusest saadud vara suunati pärast Diana surma erinevatessse paikadesse protsente koguma.

Väljaande Metro andmeil on 16 miljon euro suurune pärandus tänaseks ohtralt suurenenud ja nii oletataksegi, et William pistab oma sünnipäeval taskusse 13 miljonit eurot.

Briti kuningakoda pole avalikustanud, kuhu ja kuidas William ja Kate suure summa investeerida plaanivad. Teatakse rääkida, et William vähendab enda pärandiosa, sest kuningaks saades ootab teda veel kopsakas summa ning ta soovib, et vend Harry temast vähem raha ei saaks.

Oletatakse, et noorpaar paigutab taha isiklikku kinnisvarasse. Williami aasta sissetulek briti armee piloodina on hetkel 50 000 eurot aastas. Diana pärandusest saadava raha eest saaksid nad soetada aga unistuste kodu.

Ehkki noortel siniverelistel rahamuresid pole, nad suuri summasid naljalt tuulde ei lennuta. Lisaks aastapalgale teenib William iga-aastast tulu ka oma isa prints Charlesi fondilt. Kate'i rahadest ülevaadet pole, kuid teada on see, et talle eraldatakse kuningakoja poolt igal aastal teatud summa esinduskuludeks.