Kroonika kirjutab, et Delisa "jäi vahele"  kliinikust väljudes oma kaasmaalastele, siinmail printsessiseriaalile kirglikult kaasa elanud eestlasele. Tähelepanelik saate jälgija oli nähtust ühtaegu nii segaduses kui ka hämmeldunud, sest Delisa muidu nii ahvatlev rinnapartii olevat olnud silmnähtavalt suurem kui saate ajal...

"Ja võibolla mulle tundus see vaid nii, aga ta huuled olid lopsakamad ning nägu ebanormaalselt pingul," kinnitab üks Delisaga kohtunud eestlastest. Ta imestab: "Miks küll ometi 17aastane modell juba ilukirurgi noa alla kipub?"

Delisa sõnab kommentaariks, et ta kohtus tõesti eestlastest turistidega Milano tänavatel ning juhatas neile isegi teed: "Alguses küsisid nad inglise keeles teed ning siis tegid kindlaks, kas ma olen olnud mõnes eesti saates."

Seda, et Delisa jäi neile silma just ilukliinikust väljudes, modell ei kinnita ega lükka ka ümber. "See, kust ma parasjagu välja astusin, ei ole nende ega teiste asi!"

Delisa teab, et inimesed suhtuvad iluoperatsioonidesse erinevalt. "Kellele meeldib, kellele mitte. Minule on alati kõik ilusad asjad meeldinud!"