Huffington Posti toimetuses siiski kuninglikku brünetti liikumas ei näe. Catherine liitub veebitiimiga Kensingtoni paleest, kus talle on selleks sisustatud spetsiaalne tuba, vahendab Hello!.

Catherine`i ülesandeks on rääkida kaasa artiklite seeriale, mis kõneleb Young Minds Matter projektist. Hertsoginna fookuses on lapsed, kellel ilmnevad juba varakult erinevad vaimsed probleemid, mis vajavad lahendust, et hiljem elada võimalikult täisväärtuslikku elu.

Oma elu ajal oli printsess Diana mitmete tervisega seotud ettevõtmiste patroon. Ta külastas sageli haiglaid ja kuulas haigete muresid. Printsess rääkis meedias ka avameelselt oma buliimiast, mis julgustas tuhandeid naisi minema sama murega arstide juurde. Cambridge`i hertsoginna on valinud oma teemaks mentaalsete häiretega lapsed. Catherine on ka organisatsiooni Place2Be patroon.

Hertsoginna, kes on avalikult väga vähe kõnesid pidanud, peaks sel kuul avaldama ka video, kus ta kutsub vanemaid üles oma vaimselt haigete lastega rohkem rääkima ja neile aega pühendama.

Seni pole mitte ükski kuningliku perekonna liige olnud ajalehes külalistoimetaja. Seega sammub Catherine Diana jälgedes, murdes traditsioone ja tuues paleesse uusi tuuli.