"Mina olin see, kes teda aasta aega jahtis! Lõpuks õnnestus ta ka võrku püüda," tunnistab telesarjast "Unistuste printsess" tuntuks saanud Delisa Maria Varik (19), kes kihlus hiljuti Itaalia ühe parema korvpalluri Stefano Mancinelliga (28).

Kolm kuud tagasi kihlunud Delisa Maria sõnul peetakse tema kallimat Stefanot Itaalia üheks paremaks korvpalluriks, kes on ilma teinud isegi Ameerika korvpalliliigas NBAs. Tegelikkuses, tõsi, Mancinelli NBAsse pääsenud pole, kirjutab Õhtuleht.

"Hetkel mängib ta Itaalias, Milanos, Armani Jeansi klubis. Hindan tema juures väga head iseloomu ja suurt südant. Ta pole tüüpiline playboy või ilus jalgpallur – ta on kõige parem mees, keda ma eales kohanud olen!" kiidab kaunitar oma kihlatut taevani.

Delisa Maria ja Stefano viis saatus kokku, kui nad kolisid Milanos kõrvalmajadesse elama. "Käisin koos sõpradega tema mänge vaatamas, et mingisugust kontakti luua," itsitab Delisa Maria.

Ta ütleb, et kui mõelda esimeste kohtumiste peale, siis tegelikult ei sallinud nad teineteist ja tundsid end väga erinevate isiksustena. "Aga mida aeg edasi, seda rohkem oleme aru saanud, et tegelikult oleme väga sarnased. Meil on samad maitsed, sarnased meeldivused, elustiilid ja iseloomud. Oleme lahutamatud!"