Ehkki linna ööelus pajatatakse, et saate «Unistuste printsess» staaril, modell Joanna Ojastul (20) särisevad kuumad tunded Koit Toome (30) vastu, astub rambivalgusse hoopis kolmas kangelane - Joannal on veebruarist saati poiss-sõber Sten Karik.

 
Ülemöödunud nädalal kirjeldas üks Joannaga samal peol viibinud isik, kuidas kaunil modellil lagunesid ööklubis kingad, ja kuna laulja Koit Toome neiust isegi seepeale välja ei teinud, puhkes ta suurest ahastusest nutma. Joanna sõnab aga, et tal ei ole põhjust nutta - pealegi on tal oma kindel noormees olemas!
«Me oleme Koiduga kõigest head tuttavad,» veenab Joanna. «Samuti pole mind ükski king poolteist aastat alt vedanud, seega nutmiseks polnud põhjust. Rääkimata sellest, et minu sõbrannad teavad, et mul on kallim olemas.»
Joanna väljavalituks on Kroonika andmetel hurmava välimusega 24aastane turunduse ja reklaami vallas töötav Sten Karik, kellega on Joannat nähtud noormehe kodukandis Tiskres käest kinni jalutamas. Väidetavalt nautisid nad ülemöödunud neljapäeval koos ka kohvik Moskvas rõkanud kunstnik Martin Saare sünnipäevapidu. Allika väitel on Sten koguni nii suuremeelne, et lubab Joannal oma Honda CR-V maasturiga, mis praegu 390 000 krooni eest müügis, linna peal ringi rallida...