Kuigi Heleni sõnul midagi erilist ei juhtunud, otsustas ta oma blogi vahendusel õnnetusest siiski lähemalt rääkida. "Sõitsin mööda tänavat ja tänav keeras foori tagant vasakule. See oli hea koht küll, kus mu ees olev auto pidurdas ja jäi selle tõttu ka täiesti seisma. Panin ka oma pidurid põhja, aga mis kasu sellest, kus just kiirendasin, nii et sõitsin tagant sisse. Pole midagi erilist ja ilmselge, kes on süüdi olukorras, sedagi ei pea kaua vaagima," kirjutab ta.

"Mu esimene reaktsioon oli, et issand, kas keegi jooksis teele? Ja lootsin, et kõik jäid terveks ja midagi kohutavat ei juhtunud! Sest selline pidurdus on alati ju siis, kui miski või keegi ette jookseb, niisama lampi autod sõidu pealt heast peast seisma ei jää. Seal oli ju bussipeatus, mine tea, kes sealt teele võis minna," seletab naine, et ei näinud rohkem seetõttu, et tema eesolev auto oli kõrge linnamaastur, millel ta otsa sõitis. "Õnneks oli inimestega kõik korras! Ja eesoleva auto juht oli ka väga tore ja mõistlik inimene, kõik asjad sai ilusti arutatud ja isegi veidi nalja tehtud!"

Õnnelikul kombel jäi tema eesolev auto silmnähtavalt terveks, sest Helen sõitis vaid vastu konksu. Tema enda auto stange sai aga viga: "Nii et olge hoolikad, mida te soovite! Ma kunagi enne seda mõtlesin, et olen saanud uue tagastange, tahaks ka uut ette saada. Tegin seal nalja siis, et ise tahtsin kunagi uut esistanget."

"Siis muidugi see inimene, kellele ma otsa juhtusin sõitma, ütles, et ta jäi seisma, kuna talle keeras täiesti ootamatult kõrvaltreast suunatuld näitamata auto ette. Mu ees olev juht sai oma auto väga napilt seisma, väga vähe jäi kokkupõrkest puudu, kuid see autojuht ise andis gaasi ja sõitis minema. Nii et peaaegu oleks toimunud hoopis ahelavarii, aga tänu mu ees oleva auto suurepärastele piduritele seda ei juhtunud. Nii et avarii oli (kaudselt siis) põhjustatud siis sellise tundmatu auto poolt. Seal hakkas buss peatusest välja keerama ja selle asemel, et bussile teed anda, keeras see võõras auto lampi kõigile ette. Suht julm, aga juhtub. Alati võibki liikluses kõike juhtuda, seega tasub ettevaatlik olla," sõnab Helen ning lisab, et loosse selguse toomise eesmärgil otsustati kohale kutsuda politsei.

Helen tõdeb, et sai väikese šoki ka, kuid kõige tähtsam on see, et kõik jäid terveks: "Tegelikult lõin ma põlve vastu armatuuri ära küll ja sinikas on seal siiamaani. Valutas ka, aga kohe pärast õnnetust ei olnud lihtsalt veel tunda."

Auto lappimise eest hoolitses kuldsete kätega Kalv-Kalle, kes kärmelt sündmuskohale tormas: "Ostsin seda halli MacGyveri teipi ja Kalvi fikseeris tuled paika sellega. Nii et tuled mõlemad töötavad, sõita teoorias võib. Muidugi ma üritan sõita vähe. Ahjaa, unustasin öelda, et remondiettevõttes läheb aega nende varuosade tellimisega, nii et seetõttu siis ongi see, et auto seisab ja ootab oma aega, millal parandusse saab."