Helen paljastas ka, et nad kohtusid Kalvi-Kallega enne saate võtteid salaja ning leppisid kokku, et näitlevad saatemeeskonna ees, et tutvuvad esmakordselt. "Kuigi tegelikult me olime juba põhimõtteliselt suhtes," sõnas Helen.

"Ma olen tegelikult väga aus inimene ja oleksin väga heal meelel rääkinud produtsendile, et me kohtusime juba Kalvi-Kallega, aga ma lihtsalt kartsin teda. Mina, täiskasvanud inimene kartsin seda meest," rääkis Helen "Prooviabielu" saate võtetest.

Samuti avaldas Helen ka põhjuse, miks saatemeeskond neile trahvi ei teinud, ehkki Helen ja Kalvi-Kalle saate detaile avaldasid. "Nad ise rikkusid ka lepingut. Meil pidi reis olema, mille nad tuimalt ära jätsid," ütles Helen.

Helen Kõpp toonitab oma Publikule antud kommentaaris, et proovis SnapChatis rääkida enda ja Kalvi-Kalle tutvumise lugu ning saade on nüüdseks minevik. "Kõik teavad nagunii, et meil kõigil osalejatel oli probleeme saate tegijatega, kuid see ei tähenda, et alati nii oleks. Kõik muud võtted on olnud mul väga positiivsed ja toredad ning ka sellest kogemusest mäletan head," sõnas Helen Publikule.

Publik on pöördunud asjaolude selgitamiseks ka saate tootnud ettevõtte poole.