Liisa kirjeldab, et läks eile õhtul pärast "Eesti Laulu" finaali koos sõbrannadega Kannu Kõrtsi. Tagasi koju läks ta aga üksi: "Võtsin Kannu Kõrtsi eest takso ja tahtsin minna Statoili, et süüa osta," kirjeldab ta, et takso pidi teda bensiinijaama juures ootama jääma. Ta mäletab, kuidas bensiinijaamast lohistasid võõrad ta mööda asfalti oma autoni, kus jätkasid tema tagumist küll käte ja jalgadega. Varju sai põgenema pääsenud naine lõpuks tänu ühele Statoili töötajale bensiinijaama tagaruumis.

"Täna öösel sai politsei väljakutse Tammsaare teel asuvasse bensiinijaama, kus oli toimunud kaklus. Kuna Häirekeskusesse laekus info, et sooritatud on ka lask, said politseinikud kõrgema prioriteediga väljakutse," kinnitas Publikule Politsei- ja Piirivalveameti pressiesindaja Marie Aava Publiku päringu peale juhtunut.

Kella 3.50 ajal sündmuskohale jõudnud politseinikud leidsid Aava sõnul eest turvatöötajad, kes osustasid 54-aastasele mehele, kes oli väidetavalt sooritanud lasu õhku. Kontrollimisel selgus, et tegu oli taksojuhiga. Esialgsetel andmetel oli ta sõidutanud kliendi, 25-aastase naisterahva, Tammsaare tee Statoili. Kui ta oli kliendi kohale toonud, märkas mees, et naisele tulid kallale 30-aastane ja 44-aastane naisterahvas. Kui taksojuht läks kaklust lahutama, ründas teda ühe naisterahva 37-aastane meestuttav ja lõi taksojuhti. Sellepeale jooksis mees oma sõiduki juurde ja võttis välja gaasipadrunitega relva ning tegi hoiatuslasu õhku.

Sündmuskohale saabunud politseinikud viisid kõik osapooled politseijaoskonda, kus viidi läbi esmased menetustoimingud ning võeti osapooltelt ütlused. Kuna kõik sündmuse juures olnud inimesed (v.a. taksojuht, kes oli kaine) olid alkoholijoobes, ei olnud võimalik välja selgitada tüli tekkepõhjust ning sedagi, kes keda esimesena ründas. Seetõttu vabastati kõik osapooled peale ülekuulamist ning ütluste võtmist. Juhtunu osas on alustatud kriminaalmenetlust avaliku korra raske rikkumise paragrahvi alusel. Juhtunu kõik asjaolud on selgitamisel.