Chelsy Davy

Prints tutvus Zimbabwest pärit ärinaisega 2004. aastal, millele järgnes aastatepikkune kokku-lahku suhe. Jutud paari kihlumisest jõudsid ringlusesse sattuda korduvalt, ent lõpparve tehti neiu algatusel, kes ei suutnud leppida eluga, kus puudub igasugune privaatsus.

Prints Harry ja Ellie Goulding

Ellie Goulding

Paar on tundnud üksteist aastaid ning said lähedaseks pärast Prints Williami ja Kate Middletoni kuninglikku pulma 2011. aastal. Pärast seda jäid nad korduvalt avalikel üritustel kudrutades kõmulehtedele silma. Levimada jõudis koguni pisut naeruväärne kuuldus, kuidas Goulding on kuningliku beebi ootel.

Caroline Flack

Caroline Flack

Telestaar sidus end tahetuima kuningliku pere liikmega 2009. aastal, ent paar pidi suhte lõpetama, kui meedia asjast aimu sai. See polnud ainus kord, mil neiu meediaohvriks langenud oli: suhe endast 14 aastat noorema One Direction'i liikme Harry Styles'iga 2011. aastal vihastas välja nii bändi tulihingelised fännid kui ka Briti meediaväljaanded.

Prints Harry ja Cressida Bonas

Cressida Bonas

Briti näitlejanna astus sammu kunginglikule perele lähemale 2012. aasta kevadel, kui printsess Eugenia viis ta kokku pints Harry'ga. Suhe kestis kaks aastat, ent lõppes läbi printsile omaseks saanud saatusliku mustri: liigse meediakajastuse tõttu.

Loodame, et uue pruudiga näkkab paremini ning suhe ikka kestma jääb – peagi võiks ju ometi taas kuninglikke pulmakelli kuulda!