Eesti Laulult jäid kõrva Uku ja Victor

Edvin tõdes, et Eesti Laulu lugudest jäid temale kõige rohkem meelde Uku Suviste "Pretty Litte Liar" ja Victor Crone’i "Storm". "Uku lugu sümpatiseeris mulle kõige rohkem, see on võimas laul!"

"Eks see Victori lugu on kõlalt sinna Rootsi poole, selline aviciilik," sõnas Edvin. "Hitivalem minu jaoks on kaasahaarav viis, lihtsalt lauldavad sõnad ja hoogne lugu," ja lisas, et Stig Rästa kirjutatud loos "Storm" on need kõik olemas.

Muidugi mainib Petrov ära ka endise bändikaaslase Sünne Valtri loo "Ill Do It My Way". "Kui ma seda esimest korda kuulsin, sain kohe aru, et see on Sünne lugu. Vaatasin ka teist poolfinaali, ta tegi täpselt nii, nagu aimasin – väga hästi," kiitis mees.

Patust Poolt taga ei nuta

Saatejuht Taavi Libe päris, et kas Petrovil on Patuse Poole lõpetamine hinge ka kurbust toonud. "Kõik küsivad, aga ei jõudnud see kurbus kohale. Mul on hea meel, sest kõik see viis aastat oli üliäge," jääb Petrov positiivseks.

"Eks me olime lõpuni b-kategooria bänd," möönas mees. "Me teadsime kohe, mida me tegema hakkame. Hakkasime tegema pubibändi, mis kasvas veidi suuremaks, kui eeldused olid."

Petrov tõdes, et kui alguses oli tal soov teha edasi teistsugust muusikat, siis rahva suure nõudluse tõttu tuli siiski täita turul Patusest Poolest jäänud tühimikku. Nii saigi alguse Petrovi uus bänd Topeltmäng, mille esimesest singlist on saanud juba suur hitt.